«پیراهنهای مترو» ویروس TikTok جلوی آزار و اذیت را نمیگیرد

تابستان در نیمکره شمالی در راه است، به این معنی که برنامه های بیشتر و لباس های کمتری برای پوشیدن در برنامه های گفته شده. با این حال، برخی از زنانی که از وسایل نقلیه عمومی در شهر نیویورک استفاده می کنند، برای جلوگیری از آزار و اذیت مردان، ترجیح می دهند از لباس های خود پیراهن های مترو بپوشند.
همانطور که در توضیح داده شد TikTok، پیراهن مترو که به آن نیز معروف است “مریوب کننده لباس” (همانطور که کاربر TikTok @ideal.grace توضیح داده است)، یک پیراهن یا ژاکت بزرگ است که روی آن انداخته می شود تا “مردان عجیب و غریب در قطار شما را اذیت نکنند.”
a ویدیو از کاربر دیگری، @hanselkai. یکی دیگر از TikTokker، @fionaylin، گفت که پیراهن/ژاکت مترو این است از خود محافظت کند.
از نظر آماری، متروی نیویورک امن است، با جرم در مترو و در شهر به طور کلی کاهش یافته است از سال گذشته تا امسال (9.1 درصد برای اولی و 5.6 درصد دومی). با این حال، آزار و اذیت اغلب گزارش نمی شود.
این قابل درک است که زنان می خواهند از خود در برابر چشمان کنجکاو، زنگ زدن یا بدتر از آن محافظت کنند. با این حال، این ایده که پوشیدن پیراهن حجیم باعث توقف آزار و اذیت میشود، افسانهها را تداوم میبخشد: اینکه لباسها باعث آزار و اذیت یا تجاوز جنسی میشوند، و اینکه قربانیان مقصر اتفاقاتی هستند که برایشان میافتد.
همچنین ببینید: بعد از تجاوز جنسی چگونه رابطه جنسی برقرار می کنید؟
از زمان دختران در معرض کدهای لباس هستند در مدرسه، به آنها – و هر کس دیگر – گفته می شود که رفتار آنها به نوعی اعمال دیگران را تعیین می کند. این باور که مردم “آنچه را که لیاقتش را دارند” در زندگی دریافت می کنند (تئوری جهان عادلانه) نه تنها نادرست است، بلکه هنگام صحبت در مورد حمله، موذیانه است.
حقیقت این است که مهاجمان باعث حمله می شوند. تجاوز جنسی و سایر اشکال حمله در مورد قدرت است و کنترل بر شخص دیگری، نه در مورد اینکه آیا کسی لباس “سکسی” می پوشد یا خیر. در برخی موارد، خشونت علیه زنان ناشی از خشم و نفرت نسبت به زنان. یک مقاله در سال 2008 سه نوع مجرم مختلف را تشریح کرد: قدرت، خشم و سادیسم.
نمایشگاه “چی پوشیده بودی” مانند آن از مرکز Dove، سازمان ملل، و دانشگاه های مختلف ایالات متحده مانند دانشگاه A&M تگزاس و دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می دهد که اغلب اوقات، زنان هنگام تجاوز، لباس های «پخت» می پوشند.
حقیقت این است که مهاجمان باعث حمله می شوند.
بنابراین، پیراهن های مترو جلوی آزار و اذیت را نمی گیرند.
“اگر تجربه کنید مزاحمت خیابانی، به یاد داشته باشید که تقصیر شما نیست. به گفته RAINN (شبکه ملی تجاوز، سوء استفاده و محارم)، آزار و اذیت خیابانی هرگز یک تعریف و تمجید نیست.
اگر به تازگی چنین آزار و اذیتی را تجربه کرده اید، RAINN توصیه می کند به جایی امن بروید. برای مثال واگن های مترو را عوض کنید یا در ایستگاه بعدی پیاده شوید. آن را به مقامات یا کسب و کار گزارش دهید اگر در آنجا رخ داده است. با این حال، در نهایت، بهترین کار را برای شما انجام دهید، چه به معنای گزارش دادن باشد یا نه.
اگه تو هستی شاهد آزار و اذیتبرای مداخله احساس امنیت می کنند و در مورد چگونگی انجام این کار آگاه هستند، سپس مداخله کنند. سازمان هایی مانند Right to Be رایگان ارائه می دهند آموزش مداخله تماشاگران بنابراین می توانید بدون تشدید وضعیت به کسانی که مورد آزار و اذیت قرار می گیرند کمک کنید.
همچنین ببینید: این مطالعه نشان می دهد که 97 درصد از زنان جوان مورد آزار جنسی قرار گرفته اند
مفهوم پیراهن های مترو از جایی می آید که می خواهید ایمن و محافظت شود، اما اشتباه است. زمانی است که ما و جامعه در کل، مسئولیت را بر دوش آزاردهنده ها بگذاریم که این تغییر خواهد کرد.
یکی از کامنتگذاران در TikTok @ideal.grace گفت: «این به نوعی بر این منطق تکیه میکند که مهم است چه لباسی میپوشی، در حالی که در واقعیت اینطور نیست.»
@ideal.grace پاسخ داد: “هیچ شخصی نباید به خاطر هر چیزی که می پوشد مورد آزار و اذیت قرار گیرد.” حق با شماست، مهم نیست چه بپوشیم، باز هم اذیت خواهیم شد.
اگر تجربه آزار جنسی را داشتهاید، با خط تلفن رایگان و محرمانه ملی تجاوز جنسی به شماره 1-800-656-HOPE (4673) تماس بگیرید، یا با مراجعه به آدرس آنلاین به راهنمای 24-7 دسترسی داشته باشید. online.rainn.org.
#پیراهنهای #مترو #ویروس #TikTok #جلوی #آزار #اذیت #را #نمیگیرد